Özgürlük

15 Nisan 2010 Perşembe

Şarap ne kadar güzel bi' şey :)




Böyle gecenin körüne doğru ilerlerken, ya bu font çok güzel bu arada, canınız şarap ister veya illaki isteyecektir. Bu durumlarda yapmanız gereken şey sevgili boşluk, derhal gidip kendinize şarap almak olabilir nitekim. İşte bu şekilde alınan şaraplardan birisinle daha buradayım, kendi kendime. Moldova şarabım beni yalnız bırakmadı, hemen geldi bana, tanju okan'a selam ederek hem de.

İnsanlar gerçekten kendi özlerine dönmeli ve zevklerinin, hazlarının peşinden koşmalı bence. Bu kadar yapmacıklaştıktan sonra bunu demek için ne kadar geç bilmiyorum ama, sonuç olarak biraz erken olduğu aşikar. Size yüklenen anlamlara boyun eğmeyin. Dostoyevski olsa çok kızardı size!

Şarap da güzel bi' şey zaten :) Hele yanında sigara varsa. Bir de [b]Black Books[/b] izleyerek içerseniz, ki zaten onu izlerken içmeden zor durursunuz, dadından yinmiyor bence!

Ey bomboş beyaz sayfa, beni dinlediğini biliyorum ve sana da bir gün şarap ısmarlayacağım merak etme, sen dost bir insansın, yazmak güzel şey, ne güzel şey yazmak.

1 yorum:

  1. sigarayı bırakmak şöyle bir şey; bir daha geri dönemeyeceğini biliyorsun ama her allahın günü özlemekten vazgeçemiyorsun. Unutmana izin vermeyen bir şey mutlaka çıkıyor. Senin bu yazdığın iki üç paragraf gibi.

    YanıtlaSil